1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вардар Лифтови нуди продажба на секакви типови на лифтови: панорамски, вградени ....

Продажба, сервис, услуги на панормаски

Вардар Лифтови врши продажба и сервис на секакви видови на лифтови

Вардар Лифтови нуди продажба на секакви типови на лифтови: панорамски, вградени ....

Вардар Лифтови врши продажба и сервис на секакви видови на лифтови

Товарен

avtolift

Товарен - Маркет - Отворен

Товарен

avtolift

Товарен - Маркет - Кабина

Стандарден

avtolift

Стандарден - Станбени Згради

Стандарден

avtolift

Стандарден - Деловни Објекти

Стар Стил

avtolift

Стар Стил

Панорамски

avtolift

Панорамски Внатрешен

Домашен

avtolift

Лифтови за Вашите домови

Автомобилен

avtolift

Лифтови за вашите возила

Сервис

standarden

Навремено одржување и сервис за вашиот лифт

Стандарден

standarden

Еден од најупотребуваните и најбараните лифтови се

Луксузен

avtolift

Луксузните лифтови се богато опремени лифтови

Панорамски

avtolift

Панорамски Надворешен

Новости

Стандарден

PDF Печати Е-пошта

Еден од најупотребуваните и најбараните лифтови се стандардните патнички лифтови, кои се вградуваат во стамбените објекти, тие ги задоволуваат основните потреби на патникот, како и сите законски прописи за употреба на лифтови.

 

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:2
Посети овој месец:760
Посети оваа година5372
Вкупно посети:74357

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Анкета

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?

 

 

 

 

 

 

 


  Резултати

Реклама за лифтови

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk