1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Услуги

Печати Е-пошта

ВАРДАР ЛИФТОВИ со своето долгогодишно опстојување на домашниот пазар како долгогодишното искуство може да ви помогне да ги решите проблемите на вашите стари лифтови да бидат во безпрекорна функција, како и монтирање на нови лифтови доколку имате потреба од тоа.
Ние имаме ремотирано повеќе лифтовски постројки како и машинскиот дел така и во уредување на кабини, па така старите лифтови наместо да бидат заменети со нови (кои чинат многу повеќе) се преродени во нови и модерни, а некои пак си го задржале стариот изглед само со нови материјали.
Во нашиот сервис имаме сервисери кои се оспособени да сервисираат секакви видови на лифтовски постројки па затоа на повиците за поправки на лифтовите кои имаат склучено договор со нашата фирма одговараме во најкус можен рок.

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:2
Посети овој месец:760
Посети оваа година5372
Вкупно посети:74357

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk