1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Лифтови

Автомобилен

avtolift

Лифтови за вашите возила

Повеќе...

Домашен

avtolift

Лифтови за Вашите домови

Повеќе...

Сервис

standarden

Навремено одржување и сервис за вашиот лифт

Повеќе...

Луксузен

avtolift

Луксузните лифтови се богато опремени лифтови

Повеќе...

Панорамски

avtolift

Панорамски Внатрешен

Повеќе...

Товарен

avtolift

Товарен - фабрика

Повеќе...

Стандарден

standarden

Еден од најупотребуваните и најбараните лифтови се

Повеќе...

Панорамски

avtolift

Панорамски Надворешен

Повеќе...

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:12
Посети овој месец:794
Посети оваа година3527
Вкупно посети:72512

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk