1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Лифтови

Болнички

bolnicki

Болниците имаат посебни барања во изработката

Повеќе...

Стандарден

avtolift

Стандарден - Деловни Објекти

Повеќе...

Стандарден

avtolift

Стандарден - Станбени Згради

Повеќе...

Товарен

avtolift

Товарен - Маркет - Отворен

Повеќе...

Товарен

avtolift

Товарен - Маркет - Кабина

Повеќе...

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:1
Посети овој месец:111
Посети оваа година8801
Вкупно посети:68578

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk