1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?


 

Број на гласачи
117
Прв глас
Петок, 19 Септември 2008 17:03
Последен глас
Четврток, 03 Ноември 2022 14:53

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?

Hits Percent Graph
Да 46 39.3%
Не 30 25.6%
Не се возам во лифт 12 10.3%
Нешто ми шкрипе 10 8.5%
Слушнав дека некој предходно се заглавил 8 6.8%
Можеби 6 5.1%
Незнам 5 4.3%

Посетеност


Денешни посети:2
Посети овој месец:396
Посети оваа година4077
Вкупно посети:73062