1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Болнички

PDF Печати Е-пошта

Болниците имаат посебни барања во изработката на лифтовите, во поглед на одржување на хигената како и лесна и практична употреба.

 

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:14
Посети овој месец:778
Посети оваа година2509
Вкупно посети:62286

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk